Getåravinen

Gjorde eftermiddagen i fantastiska Getåravinen. Eftersom jag lämnade telet i bilen hoppade det genast fram en strömstare, som sen följde mig i minst 10 munuter. Tog lite "rinnade-vatten-exponeringar" utan gråfilter och prövade att få till långt skärpedjup med bilder att stacka i PS. När jag hade gått runt gick jag tillbaks en bit med telet och efter ett tag dök faktiskt strömstaren upp igen! Blev några bilder.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Lennart Augustsson » Fotoresa till Transsylvanien:  ”Hej Håkan, Fina bilder du har på din sida! I slutet på maj skall jag och en komp..”

  • Bengt Carlsson » Ljusfestival:  ”Hej Håkan, Häftiga ljusbilder! Gillade särskilt den "röda" nr. 5.”

  • Peter Geite » Fotoresa till Transsylvanien:  ”Härliga bilder. Måste ha varit en givande och spännande resa. Jag har aldrig ti..”

Bloggarkiv